Monday, June 25, 2012

EXAM & EURO

walau final nak dekat..kehangatan EURO tetap terasa kat rumah ni..
pakat-pakat la berjaga naa..hehe

peminat-peminat bola kat rumah ni suma sokong team lelain..
jadi, terasa la api-api ke-bias-an apabila tengok game tu..
saling back-up meng-backup team masing-masing..hahaha

team aku??
seperti biasa la..
dulu, kini & selamanya

#TeamSpain#

bias aku dalam team ni adalah...
mamat kat bawah ni..
suma dia betul walau terlepas gol ke apa ke..
hahaha
#IkerCasillas#

tapi lepas EURO ni dengar cite dia nak kawen dh ngn awek ni..T___T

eh,tetiba..macam tak de kena mengena ngan EURO ni langsung..
hahaha..

aku tengok game spain kali ni seram-seram sejuk sket..
bukan sebab tengok game tengah-tengah malam ye..
ni kes seram sejuk lain..

seram sejuk sebab puyol ngan villa xde ditambah ngan 4-6-0 formation nya..
uissshhh,seram-seram..
tapi xpe..abang xavi,iniesta,fabregas etc ada..hehe..

walau ku percaya 100% player-player spain untuk EURO ni..
kehilangan mereka berdua ni tetap terasa..
*bagi ak*
#puyol ngan villa#

harap-harap spain dapat mengekalkan kejuaraan diorang..
ku tetap yakin dengan kehebatan midfield2x spain ni..hehe

kata-kata akhir, VIVA LA ESPANA



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...