Monday, June 25, 2012

EXAM & EURO

walau final nak dekat..kehangatan EURO tetap terasa kat rumah ni..
pakat-pakat la berjaga naa..hehe

peminat-peminat bola kat rumah ni suma sokong team lelain..
jadi, terasa la api-api ke-bias-an apabila tengok game tu..
saling back-up meng-backup team masing-masing..hahaha

team aku??
seperti biasa la..
dulu, kini & selamanya

#TeamSpain#

bias aku dalam team ni adalah...
mamat kat bawah ni..
suma dia betul walau terlepas gol ke apa ke..
hahaha
#IkerCasillas#

tapi lepas EURO ni dengar cite dia nak kawen dh ngn awek ni..T___T

eh,tetiba..macam tak de kena mengena ngan EURO ni langsung..
hahaha..

aku tengok game spain kali ni seram-seram sejuk sket..
bukan sebab tengok game tengah-tengah malam ye..
ni kes seram sejuk lain..

seram sejuk sebab puyol ngan villa xde ditambah ngan 4-6-0 formation nya..
uissshhh,seram-seram..
tapi xpe..abang xavi,iniesta,fabregas etc ada..hehe..

walau ku percaya 100% player-player spain untuk EURO ni..
kehilangan mereka berdua ni tetap terasa..
*bagi ak*
#puyol ngan villa#

harap-harap spain dapat mengekalkan kejuaraan diorang..
ku tetap yakin dengan kehebatan midfield2x spain ni..hehe

kata-kata akhir, VIVA LA ESPANA



Monday, January 2, 2012

~HAPPY NEW YEAR~

*byg ad kt situ time tlis entry ni..:-p*

wish lmbt sket ea..
xpe still new year kn..bru 2hb..hehe

so, pe yg blaku mlm new year korg??
byk gak ak bca kt twitter ngan fb tntg xtvity new year..
ad yg g smbut kt KL, i-CITY & xlupa yg kt umh..
mn2x pun xkesah janji jgn b'lebihan..

aku??
hmm, spent whole night with....MY EVERYTHING *suspen*
My Family la..hehe
anywy, hopefully mlm new year korg happening ea walau pe pun event yg korg bt/pg..

pe azam thn baru korg?? *typical question*
dh t'tunai ke azam thn 2011 korg?? *another typical question*

azam ak still sma mcm lepas2x..*bkn sbb xpnah t'tunai ea*
"menjadi lebih baik dari tahun lepas"
b'jaya atau tidak..biarlah ak je yg tahu..hahaha..

alhamdulillah, tahun 2011 ak b'jalan dgn lancar..
2 dari 3 wishlist kt wishlist box b'jaya ditunaikan..
xsmpt pkir la wishlist tuk tahun 2012 ni..huhu..

ok la..sbg penutup entry ni..ak wish korg
"SELAMAT TAHUN BARU 2012..semoga ap yg kita lakukan dlm thun ni & seterusnya berada di dalam redha Illahi.."

p/s: sori byk melalut..biasa la entry di pagi hari..peace yo!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...